Golul care păstrează şansele la podium

HC Caraş-Severin s-a impus în deplasarea de la Potaissa Turda cu scorul de 27-26, după ce la pauză a condus cu 16-13, într-un meci din penultima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin.

Echipa pregătită de Aihan Omer avea mare nevoie de victorie pentru a spera că prinde un loc pe podium la finele campionatului. HC Caraş-Severin s-a impus greu, la limită, în meciul de la Turda, dar îşi dispută în continuare locul trei cu HC Odorhei, echipă care a câştigat tot la diferenţă de un gol în deplasarea de la Cluj. Cele două formaţii au acelaşi număr de puncte înainte de ultima etapă, fiind despărţite doar de golaveraj, care e net superior secuilor. Duminică dimineaţă, HC Caraş-Severin îşi ia la revedere de la fani într-un meci în care primeşte vizita retrogradatei Steaua, în timp ce HC Odorhei joacă acasă cu Potaissa Turda.

În etapa de ieri s-au mai disputat partidele: HCM Constanţa – Poli Timişoara 24-24; CSM Satu Mare – Ştiinta Bacău 27-44; CSM Ploiești – Bucovina Suceava 29-24;        Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu – Dinamo Călăraşi 24-23; Universitatea Cluj – HC Odorhei 29-30; Steaua – CSM Bucureşti 23-26.