Rosso-nerii n-au putut încurca liderul

Dintre cele trei reprezentante ale judeţului Caraş-Severin în Liga a III-a de fotbal doar FC Caransebeş a părăsit terenul neînvinsă în etapa a 26-a a campionatului. Echipele din Reşiţa n-au reuşit să producă nicio surpriză.

 

După victoria de senzaţie de runda trecută, 5-0 cu Bihorul Beiuş, echipa pregătită de Leo Doană a plecat la Recaş, pentru meciul cu liderul seriei a V-a, gata să repete evoluţia bună şi să se întoarcă acasă măcar cu un punct. Gazdele nu-şi permiteau însă niciun pas greşit, deoarece FC Hunedoara asta aşteaptă pentru a reveni în liga secundă. Szekely, în ultimul minut al primei reprize, a dat lovitura, marcând unicul gol al partidei.

Concitadina Gloria a evoluat pe propriul teren şi a suferit o nouă înfrângere severă, 0-4 cu Naţional Sebiş. În schimb, FC Caransebeş a smuls in extremis o remiză pe Bega. Poli II Timişoara a condus la pauză cu 1-0, după reuşita lui Velici, din minutul 42, dar la opt minute de la reluarea jocului, Staicu a restabilit egalitatea. Radosav i-a adus din nou pe violeţi în avantaj cu şapte minute înainte de expirarea timpului regulamentar, însă Staicu a realizat dubla în al doilea minut de prelungiri şi a închis tabela la 2-2.