Podiumul Ligii Naţionale, ratat pentru un gol

Echipa de handbal masculin a Clubului Sportiv Caraş-Severin a încheiat cu o victorie primul sezon în Liga Naţională, 28-19 (14-8), cu Steaua Bucureşti, formaţie care din toamnă va evolua în liga a doua.

Handbaliştii cărăşeni şi-au luat la revedere de la fani cu o victorie lipsită de orice fel de emoţii. Deja retrogradată, tânăra echipa a Stelei a jucat cu destulă ambiţie şi asta a făcut ca partida să fie una agreabilă pentru publicul spectator. Elevii lui Aihan Omer aşteaptă acum rezultatul partidei dintre HC Odorhei şi Potaissa Turda pentru a afla locul ocupat la finele acestei ediţii din Liga Naţională. Orice alt rezultat decât victoria gazdelor i-ar trimite pe handbaliştii reşiţeni pe locul trei. În cazul în care Potaissa nu produce surpriza în infernul secuiesc, HC Caraş-Severin încheie campionatul pe poziţia a patra. Şi asta doar pentru că în confruntările directe cu HC Odorhei, secuii au avantaj de un gol.
Sezonul se va încheia în handbalul masculin românesc abia săptămâna viitoare, primele opt clasate urmând să se întâlnească la Baia Mare, la Cupa României.
“Sunt bucuros că am încheiat acest campionat cu o victorie. Am avut în faţă o echipă tânără, aflată în formare, care va fi în câţiva ani o echipă puternică şi va reveni în Liga Naţională. Mă bucură jocul bun făcut astăzi, am testat şi jucătorii tineri, care au dat un randament bun şi ne punem mari speranţe în ei. Locul patru cred că este mulţumitor şi ne dă speranţe pentru anul următor. Mulţumesc celor care sprijină această echipă, jucătorilor, publicului şi galeriei, care ne-au sprijinit la fiecare meci”, a declarat Aihan Omer.

HC Caraş-Severin: Ionescu, Antonaru – Petrea 5, Rohozneanu 1, Pârvan 2, Tucanu 3, Cuciula 6, Ciubotariu 3, Vaidasigan 2, Grigoraş 4, Marta, Negru 1, Popovici, Vulpe 1, Eros, Grozăvescu
Steaua: Ioniţă, Tenghea – Stepan 2, Ciobanu 3, Popescu 3, Hrimiuc 2, Constantin, Marin 3, Juverdianu 3, Szoke 1, Ghencu, Stanciu, Vancea 2, Luscan.