PERFORMANȚĂ. Reșițeanul Marius Cocioran a obținut biletele pentru Londra!

Elevul antrenorilor Iosif și Octavian Măzăran se află în fața celei mai importante performanțe de până acum ale cariei. Multiplul campion al României a făcut o cursă fantastică în Rusia și a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de anul acesta.

 

Atletul Clubului Sportiv Universitatea Reșița a parcurs cei 50 de km la Cupa Mondială de la Saransk în trei ore, 57 de minute şi 55 de secunde, terminând pe locul 25 din  din 124 de sportivi. Timpul reșițeanului înseamnă un nou record național, dar și mai important, înseamnă îndeplinirea baremului pentru Jocurile Olimpice. Cocioran a coborât cu aproape două minute sub timpul care asigură prezența la Londra, la cea mai importantă competiție din lume. Nu este singurul atlet pe care clubul reșițean îl trimite în competiția de marș de la Londra, Claudia Ștef fiind calificată deja de mai multă vreme.

„E una din cele mai fericite zile din viaţa mea. Cocio a făcut o figură frumoasă şi suntem mândri că vom avea doi sportivi la Olimpiadă. Sunt sigur că şi acolo va face treabă bună, cred că poate termina în primii 15. E o mare performanţă că va fi acolo”, a declarat pentru Express de Banat, antrenorul Iosif Măzăran.