Perlele Negre vor să bată campioana!

CS Negrea primeşte astăzi, de la ora 11, pe Stadionul Gloria, vizita campioanei de anul acesta, Olimpia Cluj, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal femenin, seria Vest.

 

Elevele lui Alin Negrea traversează o perioadă foarte bună şi ţin neapărat să administreze echipei clujene prima înfrângere a sezonului. Ardelencele şi-au adjudecat deja titlul de campioane după ce au câştigat toate cele 16 partide disputate în campionat şi nu oricum, ci de o manieră categorică, drept dovadă fiind golaverajul, 162-3. Olimpia porneşte aşadar cu prima şansă, dar CS Negrea a câştigat ultimele cinci meciuri jucate în Liga I, astfel că, întâlnirea de astăzi se anunţă a fi una extrem de interesantă.

După un tur de campionat dezastruos, CS Negrea le-a transferat pe Manie, Andiolo şi Fouda, trei fotbaliste din naţionala Camerului, şi echipa reşiţeană s-a transformat din ciuca bătăilor în mare surpriză a returului. “Aşteptăm cât mai multă lume la stadion. Sper să avem parte de un joc frumos, spectaculos şi la finele căruia noi să fim cei care ne bucurăm”, a spus Alin Negrea.