[VIDEO] Imagini horror pe cel mai aglomerat bulevard din Reșița! Două animale moarte, trase după un microbuz! [UPDATE]

explo 1000x200

Un individ care n-are toate țiglele pe casă, dar care ar putea avea permis de conducere, deoarece se afla la volan, a oferit astăzi reșițenilor imagini desprinse din Neanderthal!

Grobianul conducea în această dimineață, puțin înainte de ora 10, un microbuz pe Strada Țerovei. Cadavrele a doi porci erau legate cu sfoară și trase după microbuz. La ieșirea de pe „Țerovei”, microbuzul virează stânga, spre cartierul Govândari, după cum se observă în imaginile surprinse de un martor ocular. Pe paginile de socializare sunt comentarii potrivit cărora animalele au fost târâte pe Bulevardul Republicii, până la Câlnic. Microbuzul din imagini ar aparține companiei Lissiprod, care are o brutărie pe Valea Țerovei. Potrivit lui Dinu Nicorici, reprezentantul Poliției din Caraș-Severin, Poliția Municipiului Reșița face verificări la această oră.

YouTube video

UPDATE

„Urmare la filmarea apărută în spațiul public în data de 13.01.2019, filmare din care rezulta faptul că un autovehicul care circula pe o stradă în municipiul Reșița trăgea după el corpurile a două porcine, polițiștii au făcut verificările necesare. A fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Reșița, care a fost invitat la sediul poliției. În urma audierilor acesta a declarat faptul că a sacrificat cei doi porci la o grădină pe care o deține în extravilanul municipiului Reșița și i-a încărcat în autovehicul cu intenția de a-i transporta în localitatea Câlnic. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea art. 150 alin. 1 lit. c) din Regulamentul de aplicare a OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 870 lei. Totodată polițiștii continuă cercetările cu privire la legalitatea deținerii și sacrificării animalelor”, ne-a informat Dinu Nicorici, preprezentantul Poliției din Caraș-Severin.

Articolul de lege la care a fost încadrat șoferul ce i-a îngrozit pe reșițeni spune că „Încărcătura unui vehicul trebuie să fie aşezată şi, la nevoie, fixată astfel încât să nu fie târâtă, să nu se scurgă şi să nu cadă pe drum”. Din imagini se poate observa că porcii au fost legați de la bun început de microbuz și că nu au căzut în timpul mersului. Mai mult decât atât, conducătorul auto a fost oprit în trafic, undeva pe Bulevardul Muncii, chiar de către unul din superiorii săi.