Club de teatru pentru tinerii talentați din Reșița

Veste extraordinară pentru tinerii din Reșița care îndrăgesc actoria, dar nu au unde anume să își pună talentul în scenă. Teatrul de Vest îi așteaptă cu brațele deschise la cursurile al căror start se va da luna aceasta.

La început de an, Teatrul de Vest din Reșița aduce o veste foarte bună pentru liceenii care au talent la actorie, dar nu îl pot pune în valoare decât prin diverse scenete organizate la școală și pe care nu își aruncă ochiul critic niciun specialist. Lucrurile se vor schimba pentru cei care se vor înscrie la cursurile organizate de Teatrul de Vest.

Clubul de teatru așteaptă tineri din clasele 9 – 11, indiferent de profilul la care învață. Cursurile vor fi coordonate de actrița Camelia Ghinea și de managerul teatrului, Florin Ionescu.

„Vor avea loc cursuri de actorie și workshop-uri susținute de regizorii și coregrafii invitați ai teatrului. La finalul anului se va realiza un spectacol a cărui participare în festivalurile de profil va fi susținută de către teatru”, spun reprezentanții instituției de cultură.

Înscrierile în Clubul de Teatru pentru Tineret încep luni, 21 ianuarie, la ora 18, la Teatrul de Vest din Reșița. Atât înscrierea, cât și participarea la cursuri sunt gratuite. Întâlnirile vor avea loc în fiecare luni, la ora 18.