Hoţii de la Henn s-au întors la locul faptei

Trei tineri care în noaptea de 6 spre 7 mai au spart un magazin din apropierea Universităţii Eftimie Murgu au fost aduşi în această dimineaţă la locul faptei pentru a povesti poliţiştilor şi proprietarului modul în care au pătruns în interior şi au sustras ţigări în valoare de 12.000 de lei.

Cu zâmbetul pe buze, cei trei hoţi au descris în detaliu oamenilor legii modul în care au operat. Doi dintre ei sunt cunoştinţe vechi ale poliţiştilor şi s-au distrat copios la reconstituire, mai ales că destui curioşi s-au oprit pentru a vedea ce se întâmplă. Cei trei au forţat uşa magazinului cu un levier, au intrat şi au sustras mai multe cartuşe de ţigări pe care le-au valorificat a doua zi. Au fost prinşi o săptămână mai târziu şi încătuşaţi, acum, pe numele lor fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

“Este vorba despre trei tineri cu vârste între 18 şi 20 de ani. Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 70 la sută. Doi dintre tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi 15.05.2012 să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, în cauză continuându-se cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. D.GEORGE şi L.CAROL, au mai fost cercetaţi tot pentru săvârşirea infracţiunii de furt”, a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Caraş-Severin.

leader board 728 x 90 px