VIDEO. Explozie pe un drum județean din Caraș-Severin!

Pericol de moarte pe DJ 581, Reșița – Grădinari! Din Consiliul Județean nimeni nu se grăbește să ia măsuri, Poliția se face că nu vede bombele cu ceas amplasate pe acest drum al oaselor, de ani de zile, în timp ce oamenii își riscă viața zi de zi și plătesc sume amețitoare pentru a-și repara mașinile distruse în gropile nesimțirii!

Exact în ziua în care mai marii județului luau drumul Răcășdiei, pentru tradiționalele băi de mulțime de la târgul de primăvară, în jeep-uri de zeci de mii de euro plătiți din bani publici, gropile uriașe din carosabil au provocat încă o explozie. „Nu ai ce se eviți. E plin de gropi, adevărate cratere. Noroc că nu sunt copaci pe marginea drumului sau că nu a venit nimeni din față. Mori cu zile pe drumul ăsta! Situația asta nu e de acum, așa e de ani de zile. Am intrat cu roata în groapă, am făcut explozie la cauciuc și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău de atât! Pentru asta plătim taxe și rovignete”, s-a plâns unul dintre șoferii pățiți pe drumul ce duce, printre altele, spre Sasca Montană, Ochiul Bei, Oravița, Vama Naidăș sau Clisura Dunării.

În Palatul Administrativ se cunoaște situația de pe DJ 581. Se cunoaște de mult. Dar se așteaptă ceva. Vremea bună! Cetățenii acestui județ jefuit așteaptă nu vreme mai bună, ci vremuri mai bune. Dar pentru asta mai au încă de așteptat. „Din cunoștințele mele, acest drum va intra pe POR (n.r. – Programul Operațional Regional), partea de Secășeni – Grădinari. Anul acesta. Se vor face și reparații, cu siguranță, anul acesta. Începe să se încălzească și vom intra și pe reparațiile de infrastructură rutieră, adică partea de carosabil. Ne-am apucat de lucru pe zona calamitată de după deponeul de la Lupac, mai avem o calamitate, pe același drum, undeva la intrarea în Lupac, dar cu siguranță vom intra și pe reparații la îmbrăcămintea asfaltică. Trebuie numai să ne permită timpul”, a garantat Gabriel Stika, directorul Direcției Județene de Drumuri Caraș-Severin.