Sandokan, pe mâna justiției

Autorul crimei de la Bocșa, cunoscut sub porecla de Sandokan, va fi prezentat astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.  În ziua de Crăciun, bărbatul a sfârtecat o bătrână de peste 70 de ani, pe motiv că aceasta îi datora bani.

În cursul zilei de ieri, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, alături de procuror, au reușit să-l prindă pe Sandokan, criminalul bătrânei din Bocșa, la doar o oră după ce cadavrul victimei a fost descoperit de către o fetiță din familia acesteia.

YouTube video

Bărbatul era cunoștință mai veche a bătrânei și obișnuiau să bea împreună acasă la femeie. „În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că bărbatul a fost la victimă în noaptea de 25/26 decembrie unde pe fondul consumului de alcool și a unei neînțelegeri din cauza unei sume de bani cu victima, bărbatul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri de cuțit în zona abdominală și toracică, după care a plecat”, declară Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

Criminalul Sandokan i-a spintecat stomacul și a dat drumul la niște câini în casă astfel încât totul să indice faptul că bătrâna a fost mâncată de câini. „Cadavrul victimei a fost depus la morga Spitalului Județean Reșița unde în urma necropsiei efectuate de medicul legist se vor stabili cu exactitate cauzele decesului”, mai adaugă Ancuța Cărbunaru.

YouTube video

Reținut ieri într-o altă localitate, bărbatul va fi prezentat astăzi în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. „Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei astăzi, 27 decembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. În cauză se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, precizează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.