ȘOCANT! Mărturiile lui Sandokan

Bărbatul care în noaptea de Crăciun a comis o crimă oribilă într-o casă din Bocşa a şocat astăzi pe toată lumea relatând în cel mai mic detaliu grozăvia. Nu regretă nimic şi vrea închisoare pe viaţă.

Sandokan a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile şi nu mai are răbdare până când procurorii vor finaliza dosarul întocmit pe numele său. A recunoscut cu seninătate faptele, ba chiar a ţinut să povestească în cel mai mic detaliu ceea ce s-a întâmplat în casa groazei şi, la final, a cerut să fie închis pe viaţă. Criminalul a explicat că i-a luat viaţa bătrânei cu care trăia de ceva vreme în concubinaj pentru că aceasta a refuzat să întreţină relaţii sexuale pe motiv că i-ar fi fost frig, dar mai ales pentru că o suspecta că i-ar fi furat 200 de lei din haină. Atunci a pus mâna pe un cuţit de tăiat porci şi i l-a înfipt de mai multe ori în inimă. Apoi i-a tăiat sânii şi i-a dat câinilor să-i mănânce. Ulterior, a despicat tot pieptul şi toracele femeii, i-a scos ficatul şi l-a dat patrupedelor. A încercat să întreţină din nou raporturi sexuale cu femeia ucisă şi mutilată, dar fără rezultat. S-a înfuriat şi mai tare şi ar fi vrut să-i taie capul cu un topor şi să topească cadavrul pentru a face săpun. A abandonat în cele din urmă intenţiile groteşti, a plecat la locuinţa lui din Ocna de Fier, s-a spălat şi s-a culcat. A doua zi a povestit mai multor persoane ce a făcut şi a plecat pentru a se preda Poliţiei.

YouTube video

Sandokan a mai fost închis pentru crimă. A fost condamnat la 17 ani de puşcărie după ce, în timp ce se afla internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice, a ucis o altă femeie, tot pentru că i-ar fi furat nişte bani.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Oare, daca, Ana, femeia ucisa, ar fi fost, mama, sora sau fata voastra, la fel ati fi scris

  2. Petru Fuchs says:

    Oare daca Ana, ar fi fost mama, sau matusa, sau bunica voastra, la fel ati fi scris?