VIDEO. Doi tineri au încercat să fure o trotinetă la Timişoara în plină zi

explo 1000x200

În plină zi, doi tineri au încercat să fure o trotinetă dintr-o staţie STPT la intrare în Parcul Botanic. Nu s-au gândit nici la repercusiuni, nici că sunt filmaţi de camerele de supraveghere. Întâmplarea a avut loc ieri după-amiază.

Pe camerele de supraveghere se vede cum unul dintre tineri trage cât poate de tare de trotinetă timp de două minute, în încercarea de a o fura. Nu a reuşit însă să o desprindă şi a renunţat la un moment dat, însă a avariat standul de încărcare. STPT a făcut plângere la Poliţie pentru a-i identifica.

„Bunul-simț și respectul față de proprietatea publică nu caracterizează pe toată lumea. Ieri, 19.08.2020, în jurul orei 17.00, doi tineri încă neidentificați au încercat să fure una dintre trotinetele Societății de Transport Public Timișoara aflate în rastelul de lângă Parcul Botanic. În încercarea lor, aceștia au avariat standul de andocare/încărcare. În consecință, Societatea de Transport Public Timișoara a făcut plângere la Secția 1 Poliție”, arată reprezentanţii STPT.