Corina Grădinaru, regina Europei la bodyfitness

Sportiva clubului Fitnesstudio din Reşiţa a realizat o surpriză uriaşă în Spania, la Santa Susanna, şi este noua campioană europeană de juniori la bodyfitness – 163 cm!

Reşiţeanca a făcut parte din lotul naţional al României deplasat la Campionatele Europene de Culturism şi Fitness alături de alţi 14 sportivi. Doar cinci au urcat pe podium, Corina Grădinaru lăudându-se cu cea mai strălucitoare medalie din întreaga delegaţie. Nu mai puţin de 700 de competitori şi-au arătat muşchii şi formele la Santa Susanna, iar sportiva de la Fitnesstudio este una dintre cei care au încântat asistenţa. Corina a ajuns în finală cu reprezentantele Finlandei şi Cehiei şi a primit cu mare uimire decizia arbitrilor. „Pentru mine a fost foarte bine, neaşteptat de bine. Pregătirea a mers perfect, conform planului, şi am realizat o surpriză plăcută. Trebuie să recunosc că e o surpriză şi pentru mine, mă aşteptam să ajung în finală, dar nu mă gândeam chiar la medalia de aur. La categoria mea nu au fost foarte multe participante, dar ca nivel de pregătire au fost fete foarte bune. A fost o surpriză pentru toată lumea”, a declarat, în exclusivitate pentru expressdebanat.ro, campioana Europei, Corina Grădinaru.

Sorin Piţigoi, preşedintele clubului Fitnesstudio din Reşiţa, nu-şi poate ascunde nici el satisfacţia. „E o performanţă deosebită, atât pentru clubul nostru, cât şi pentru Reşiţa şi fitnessul românesc. Corina mai are în palmares şi alte rezultate frumoase, dar acum a realizat o surpriză extraordinară. O felicit încă o dată pe această cale şi aşteptăm să facă o figură frumoasă şi la Campionatele Mondiale”, a declarat Sorin Piţigoi, omul care a pus bazele Fitnesstudio.

VIDEO: CLICK pentru imagini cu intonarea imnului României!

Corina Grădinaru a fost foarte aproape de a se întoarce din Spania cu titlul european absolut, de care a despărţit-o un singur punct. „Aşa e, la Open, m-a bătut la un punct o fată din Slovacia. Am fost foarte aproape. Poate a contat şi faptul că mulţi dintre arbitri au fost slovaci, dar pentru mine oricum e un rezultat excepţional. Aş vrea să-i mulţumesc domnului Piţigoi pentru sprijinul acordat. Clubul m-a susţinut tot timpul şi mă bucur că am răsplătit astfel toate eforturile”, a mai spus Corina Grădinaru.

Pentru campioana Europei urmează Campionatele Naţionale de la Slobozia, peste două săptămâni, şi Mondialele din Mongolia, din luna octombrie. Asta, dacă reşiţeanca îşi va permite să suporte cheltuielile, deloc mici, pentru că, trebuie spus, aurul european i-a adus, cel puţin deocamdată, doar aplauze şi apreciere; despre satisfacţii materiale nu poate fi vorba.