VIDEO. Consilierul care a ieșit din anonimat ține ștacheta ridicată. Cere cenzura la Consiliul Județean!

Cel al cărui nume seamănă cu citirea componenței unei echipe de fotbal (Matei-Olimpiu-Vinicius Armaș-Cioflec) a comis-o din nou la cea mai recentă ședință ordinară de Consiliu Județean.

Deși lucrurile mergeau ca pe roate, intervențiile aleșilor fiind extrem de serioase pe teme precum salvarea Aquacaraș, drumul Văliug-Slatina Timiș, care începe să se distrugă, sau Aeroportul din Caransebeș, la finalul întâlnirii, la punctul diverse, consilierul care s-a făcut remarcat cu aberațiile rostite în plen a lovit din nou. A lăsat încă o dată întreaga sală cu gura căscată prin intervenția sa. Asta, după ce la ședința trecută a afirmat că vicele trimis în judecată pentru corupție nu a afectat imaginea Consiliului Județean atunci când DNA l-a prins în flagrant luând mită chiar în biroul său.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT. Un consilier județean iese din anonimat cu aberațiile rostite. Vezi ce a spus! (VIDEO)

În această săptămână a revenit inclusiv asupra  intervenției încercând să lămurească cele spuse. Mai exact, a precizat că s-a abținut de la vot, așa cum a făcut și a doua oară, întrucât Ionesie Ghiorghioni are un proces pe rol, iar instanța nu s-a pronunțat încă pe acest subiect. Lăsând la o parte faptul că prin decizia sa ignoră solicitarea procurorilor anticorupție, fiecare ales are dreptul la liberă exprimare, așa cum este firesc să se întâmple într-o societate democratică.

La polul opus, Cioflec, supărat foc pe textele publicate de reporterii Express de Banat, deși doar astfel a reușit să ajungă la sufletul publicului larg, i-a cerut vicepreședintelui Ilie Iova să nu mai permită oricui accesul în sală, cenzura fiind o măsură potrivită, în opinia sa.

Mandatul consilierului care face declarații rupte din realitate pe bandă rulantă se apropie de final, dar nici pe ultima sută de metri nu a putut să înțeleagă faptul că la ședințe poate participa oricine pentru că acestea sunt publice. Legea spune că sunt așa! Asta, pentru că Cioflec n-a ajuns în Consiliul Județean pentru că așa a vrut, ci pentru că cetățenii județului Caraș-Severin au pus ștampila pe Partidul Democrat Liberal, formațiune care i-a oferit un loc eligibil. A renunțat la PDL, iar acum este consilier independent.

 

Comments

 1. un uica says:

  Oano draga,asta-i cu capu!! Cum sa zica, ca voi ZIARISTII,DE DOI BANI,scriti la comenzi platite cu 2 mici si-o bere!!!Ca aveti DEONTOLOGITA CRONICA si ca ati fost alesi ziaristi de sefii vostrii pe multa spaga, pupin-curism si celelalte stiute de toata lumea…De aceea se schimba mirosul in sala de sedinta, CA CAND intra ziaristii. Nu crezi?? Ca esti OLFACTIVA…orisicat…

 2. dole says:

  Ciofleac?

  Vorba romanului, coflec ramane!

 3. Viorel says:

  Când face abuz de drept dând în judecată pe cineva pe care l-a păgubit doar pentru a-și spăla fapta.
  Cum se se numește fapta prin care intrii în sediul unei societăți comerciale fără acordul celui care deține niște bunuri și le muți la mama acasa?
  După un denunț pentru faptă, își spală păcatele intentând proces civil pentru daune și cere chirie pentru lucrurile mutate de el, iar spațiul din care a mutat bunurile l-a închiriat? Nu este câștig dublu? Dar este consiler județean și își permite orice, doar este pe feuda lui.
  Poate că până la urma, după un an și patru luni, poliția găsește și bunurile „mutate” în opinia POLIȚIEI, apoi abandonate, în opinia lui Cioflec Vinicius.