VIDEO. Codrin Ștefănescu, la ieșirea de la audieri: „Sunt convins de nevinovăția colegilor mei. Am încredere că vor fi uniți”

Codrin Ștefănescu a ieșit în urmă cu puțin timp de la audieri, după aproximativ 2 ore de discuții cu anchetatorii. Fostul secretar general PSD, suspect în dosarul DIICOT-DGA, spune că structura centrală nu s-a implicat niciodată în deciziile luate la nivel județean în ceea ce privește numirile în funcții, dar că este convins de nevinovăția colegilor din Caraș-Severin.

La ieșirea din sediul DIICOT Caraș-Severin, Codrin Ștefănescu a recunoscut senin că are calitatea de suspect în dosarul numirilor politice în funcții publice, în care se vorbește despre grup infracțional organizat și șantaj. Fostul secretar general al partidului susține că este alături de colegii să din județ și că are încredere în nevinovăția lor. „Astfel de anchete legate de numiri și deznumiri din cadrul PSD Caraș au loc peste tot în țară, în toate organizațiile județene, nu numai la noi, ci la fiecare partid și n-aș vrea să se creeze un precedent periculos prin care organele să ancheteze astfel de lucruri. Sunt convins de nevinovăția colegilor mei. Este o organizație puternică, care a obținut foarte multe voturi în alegerile europarlamentare și prezidențiale. Am încredere că vor fi uniți și că această anchetă va scoate la iveală adevărul”, a spus Ștefănescu.

CITEȘTE ȘI: UPDATE 3 – VIDEO. Șantaj la șeful Poliției și control politic la Radio Reșița! Comitetul Executiv PSD Caraș-Severin, audiat la DIICOT!

Social-democratul a ținut să sublinieze că niciodată conducerea centrală nu s-a implicat în deciziile luate la nivel județean, indiferent dacă acestea s-au referit la numirea unor consilieri locali, județeni, președinți de consilii județene sau șefi de instituții.

dacus 05 iulie 2024

În plus, Codrin Ștefănescu a reiterat faptul că, în calitate de secretar general PSD, a fost în Caraș-Severin doar de două ori, în lunile ianuarie și martie 2019, petrecând aici câteva ore cu ocazia unor ședințe de partid.

Muzeul TM
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/