Mii de pachete de ţigări, confiscate de poliţişti pe un drum naţional din Caraş-Severin

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un bărbat din Reșița, în vârstă de 44 de ani, a intrat în vizorul polițiștilor după ce, în portbagajul autoturismului pe care-l conducea, au fost descoperite 3.000 de pachete de țigări fără timbru fiscal.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Reșița și cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, împreună cu jandarmii, au depistat în trafic, joi, 27 februarie, ora 18.00, pe DN 58A, în zona localității Ezeriș, un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani, din Reșița, în portbagajul mașinii fiind găsite 3.000 de pachete de ţigări, nemarcate cu timbru fiscal, susceptibile a proveni din activități de contrabandă.

Cele 60.000 de țigarete, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 36.000 de lei, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării. De asemenea, polițiștii au dispus măsura indisponibilizării autoturismului, până la finalizarea cercetărilor.

promovare banner maxagro

În cauză au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă și se continuă cercetările.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/