[VIDEO] Autobuz în flăcări pe străzile Reșiței! Pericol de explozie la Poliție!

Scene de groază și panică înainte de miezul nopții pe străzile municipiului! Un autobuz a ars ca o torță în stația de la Poliție!

Oamenii din blocurile aflate la câțiva metri în spatele stației de autobuz, angajații magazinelor de la parter și ceilalți participanți la trafic au tremurat de spaimă din cauza incendiului care a cuprins partea din spate a unui autobuz de transport public. Din spusele martorilor, focul ar fi pornit de la motorul autobuzului, iar flăcările s-au extins foarte repede și ajungeau la câțiva metri înălțime.

Intensitatea cu care ardea mijlocul de transport i-a făcut pe oamenii din zonă să se teamă de o explozie. La fața locului au ajuns imediat însă organele de poliție, care au blocat traficul și au izolat zona, evacuându-i pe toți cei aflați în eventual pericol, iar intervenția promptă a pompierilor a ferit pe toată lumea de vreo tragedie.

UPDATE, ora 1.30

Autobuzul care a luat foc în această seară aparține firmei Ro-A Tir, care tocmai se pregătește să plece din Reșița, municipalitatea urmând să asigure serviciul de transport public de persoane cu recent înființata societate Transport Urban Reșița. În timp ce efectua penultima cursă a zilei, autobuzul a fost cuprins de flăcări în mers, între stațiile Triaj și Poliție. Șoferul unei mașini ce se afla în spatele autobuzului a observat flăcările în zona motorului și i-a făcut semne disperate șoferului de pe mijlocul de transport. În autobuz se aflau doar câțiva călători, care, îngroziți, au coborât în grabă. Nimeni nu a fost rănit.

Culmea e că reprezentanții firmei de transport, veniți la fața locului, spuneau că autobuzul distrus de flăcări era cel mai bun din tot parcul auto pe care Ro-A Tir îl are la Reșița. Nu este pentru prima dată când un autobuz al acestei firme arde în timp ce se afla pe traseu. În vara lui 2016, cu puțin timp înainte de campania electorală, candidatul de atunci, primarul de acum, Nelu Popa, promitea că Ro-A Tir va pleca din Reșița. Lucru care se și întâmplă luna aceasta.

 

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu amănunte!