Dosar penal pentru un şofer care a plecat din benzinărie după ce a alimentat fără să plătească

Poliţiştii din Mehadia au identificat şi oprit azi în trafic un bărbat din Reșița care şi-a alimentat autoturismul într-o benzinărie din Domașnea şi a plecat fără să plătească. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal. De asemenea, a fost sancționat cu 520 de lei şi i-a fost reținut permisul de conducere.

„În această dimineață, în jurul orei 06.00, poliţiştii Secției 4 de Poliție Rurală Mehadia au fost sesizaţi prin apel la 112 de către un angajat al unei staţii peco de pe raza localității Domașnea despre faptul că un bărbat şi-a alimentat autoturismul de culoare albastră cu combustibil în valoare de 100 de lei, după care a părăsit staţia fără să achite contravaloarea carburantului. În urma apelului primit, polițiștii au efectuat un filtru pe D.N.6, pe strada Gării din Băile Herculane. Observând în trafic un autoturism ce corespundea descrierii făcute de apelant, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, însă șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea în direcția Orșova”, explică subinspectorul Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Pentru că nu a oprit la semnalele agenților de circulație, aceștia au plecat în urmărirea autoturismului, polițiștii reușind să-l blocheze pe raza localității Topleț. „Polițiștii l-au identificat pe șofer în persoana unui bărbat în vârstă de 27 de ani, din Reșița. Pe numele lui a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiindu-i aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 520 de lei. De asemenea, i-a fost reținut permisul de conducere”, mai transmit polițiștii.