VIDEO. Au plonjat cu mașina în apele reci ale Bârzavei! Un tânăr de 21 de ani a murit, iar altul este în stare gravă

Un accident grav s-a petrecut aseară, în centrul Reșiței. Doi tineri de 21 de ani au zburat cu mașina de pe podul de la Nera direct în apele reci ale râului Bârzava. Unul dintre ei și-a pierdut viața.

Accident grav aseară, în jurul orei 19.30, chiar în centrul Reșiței. Un autoturism care circula dinspre Centrul Civic spre Muncitoresc, în apropiere de intersecția cu strada Golului, a plonjat în apele Bârzavei. Polițiștii spun că șoferul de 21 de ani nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, s-a lovit de parapetele de pe sensul său de mers, ricoșând într-un stâlp de iluminat și ajungând apoi în albia râului de la o înălțime de circa 12 metri.

Din păcate, pasagerul de 21 de ani a decedat la spital din cauza rănilor. „De asemenea, din cauza leziunilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar în urma recoltării de mostre biologice de urina, testul rapid a indicat rezultat pozitiv în cazul unei substanțe psihoactive”, spun polițiștii cărășeni.

Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Sursă foto&video: Facebook Tractăm orice