În ce hal l-au adus politica şi fotbalul?

Trist după remiza albă dintre Metalul Reşiţa şi ASA Târgu Mureş, reprezentantul Consiliului Local la echipa de fotbal a oraşului şi-a înecat supărarea în pahar, repriza a treia încheindu-se la spital.

Rosso-nerii au scos doar un egal pe teren propriu cu liderul seriei şi s-au îndepărtat şi mai mult de obiectiv: promovarea în Liga I. Meciul a fost sâmbătă, dar lui Gheorghe Năsturel nu-i trecuse supărarea nici la o zi după joc. Potrivit mărturisirilor acestuia, duminică s-a întâlnit la un şpriţ cu alţi oameni implicaţi la clubul din Valea Domanului, pentru a vedea ce e de făcut, astfel încât, din toamnă, microbiştii din oraş să vadă pe viu meciuri cu Steaua şi Dinamo. Supărarea a fost mare, la fel ca şi numărul paharelor date peste cap de consilierul local.

Năsturel a suferit asemena celor mai pătimaşi suporteri şi nu i-a mai păsat de nimic, nici măcar de maşină, de carnetul de conducere sau de propria viaţă. A urcat la volan când genunchii i se muiaseră de mult şi inevitabilul s-a produs. Ajuns în zona Pasajului CSR, a dat-o în bară, pardon, în stâlp. Şi-a şifonat serios maşina şi a ajuns la spital cu leziuni la cap. A refuzat să fie spitalizat, dar a ţinut să explice de ce a ajuns într-o astfel de situaţie. Păstrându-şi simţul umorului, Năsturel a explicat faptul că suferă pentru echipa de fotbal, care nu are decât două şanse: să promoveze sau să nu promoveze. A recunoscut că şi-a pierdut „dezechilibrul”, dar când şi-a dat seama că situaţia este caraghioasă a dat lucrurile pe faţă: „Vedeţi în ce hal m-a adus politica?!” Testat cu aparatul alcooltest, Năsturel a demonstrat că este un adevărat marcator: 0.98 la mie! Dorinel Munteanu şi Marian Pană au dat asigurări Consiliului Local că echipa va câştiga de acum încolo fiecare meci, deoarece nu vor să-i lase pietoni şi pe alţi aleşi. Dar cine ştie cum vor fi udate victoriile sau, eventual, atât de mult dorita promovare!

foto: captură Infocs

Comments

  1. vvvvvvvv says:

    un betiv notoriu si afemeiat,are pretentii la primaria resitei suntem de risul lumii