Victorie pentru fetele lui Negrea!

Evoluţiile bune din ultima vreme ale fotbalistelor de la CS Negrea au început să se vadă şi în clasamentul Ligii I. După o lungă perioadă de secetă, reşiţencele au acumulat primele puncte şi speră ca, odată cu victoria de la Timişoara, să fi spart gheaţa.

Ultima în ierarhia Ligii I, fără niciun punct după 11 meciuri, elevele lui Alin Negrea au dat loviruta pe terenul lui CFR Caransebeş, echipă din prima parte a clasamentului. Plecată ca outsider, echipa reşiţeană şi-a propus puţin, dar a obţinut maximum. Laura Gruescu a profitat de o eroare a portăriţei gazdelor şi a deschis scorul cu capul în minutul 23. Negrea a comandat retragerea şi, în ciuda atacurilor fotbalistelor feroviare, reşiţencele au rezistat şi au părăsit terenul, pentru prima dată în acest sezon, cu fruntea sus.

„Le felicit pe fete pentru victorie. Sper să mai facem şi alte puncte pentru că avem un proiect pe termen lung. Nu pot spune că a fost neapărat o surpriză, pentru că am făcut un meci foarte bun şi la Oradea”, a declarat Alin Negrea.