Valea Domanului, mai tare ca Valea lui Mihai

CSM Reşiţa a legat marţi după-amiază a treia victorie consecutivă în campionatul Ligii a III-a de fotbal. După victoriile cu Gloria Reşiţa şi Naţional Sebiş, rosso-nerii s-au impus şi pe terenul formaţiei din Valea lui Mihai.  

 

Beloescu, jucător care a marcat şi runda trecută, a adus toate cele trei puncte în Valea Domanului după ce a înscris, în minutul 53, singurul gol al întâlnirii de la Valea lui Mihai. CSM a câştigat trei din cele patru partide disputate în această primăvară şi traversează o formă bună. Elevii lui Leo Doană au toate şansele să-şi mai treacă în cont alte trei puncte după meciul de vineri, când în Valea Domanului vine Flacăra Făget, o formaţie din subsolul clasamentului, care nu ar trebui să pună prea multe probleme.

Tot în etapa cu numărul XIX, FC Caransebeş a scos doar un punct pe terenul din Făget, 1-1. Pentru gugulani a marcat Suru, în minutul 58, din penalty, după ce gazdele deschiseseră scorul în prima repriză, tot din lovitură de la 11 m. A treia reprezentantă a judeţului în Liga a III-a, Gloria Reşiţa, a mai pierdut un meci acasă, 0-1 cu ACS Recaş. În aceeaşi etapă: Jiul Petroşani – Mama Mia Becicherecu Mic 1-0; Naţional Sebiş – Bihorul Beiuş 1-0; CFR Simeria – Timişoara II 2-2; Vladimirescu 2003 – Gloria Arad 2-3; FC Hunedoara – Millenium Giarmata 3-0.