Victorie muncită în fața „câinilor” de la Dinamo. Timișoara Saracens a transpirat cu bucureștenii

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Rugbiștii de la Timișoara Saracens au câștigat la scorul de 32-29 meciul cu Dinamo București, după ce săptămâna trecută au suferit o înfrângere rușinoasă cu Clujul. Bănățenii au avut de tras și pentru acest rezultat, în urma căruia „câinii” s-au ales cu punctul bonus defensiv.

Timișorenii au dat trei eseuri în prima repriză prin Ionel Melinte, Andrei Rădoi și Bidzina Samkharadze. Primul dintre ele a fost transformat de Ionel Melinte. Dinamo a reușit să dea un eseu netransformat și a mai punctat din lovituri de pedeapsă, astfel că la pauză s-a intrat cu 17-17. În a doua repriză, bănățenii au dat două eseuri, prin Vlăduț Zaharia și Marius Simionescu, ultimul transformat de Tevita Manumua. De asemenea, Ionel Melinte a mai transformat o lovitură de pedeapsă. Dinamo a avut un eseu de penalizare și un alt eseu netransformat.

untitled design set 970x90 px

Pentru moment, Superliga CEC Bank ia o pauză până anul viitor. Meciurile de rugbi continuă însă în Cupa României. Săptămâna viitoare, Timișoara primește vizita Clujului, sâmbătă, de la ora 11.00.

untitled design set 970x90 px