Victorie mare, pierdere grea!

Muncitorul Reșița a continuat seria excelentă și în Sala Sporturilor din Chiajna, acolo unde s-a impus luni seară, în fața Concordiei, cu un categoric 6-1 (1-0).

Echipa pregătită de Viorel Lolea traversează o perioadă foarte bună, în care bifează victorii la scor, dar etalează și un joc spectaculos, care, cu siguranță, va atrage și mai mulți spectatori la meciurile de pe teren propriu. Chiar dacă Doană, Costescu și Breșneni au evoluat cu doar o zi înainte în derbiul Ligii a IV-a, Voința Lupac – CSM Școlar Reșița, Muncitorul a controlat autoritar meciul de la Chiajna. Căpitanul Bârcean a marcat primul, practic, singurul gol al primei reprize.

Imediat după pauză, Concordia a restabilit egalitatea pe tabelă. Dar nu pentru mult timp. Breșneni a readus echipa reșițeană în avantaj, iar Bârcean a majorat diferența. Gazdele au riscat, au scos portarul, iar trupa lui Lolea a profitat la maximum, la fel cum făcuse și runda trecută, acasă, cu KSE Târgu Secuiesc. Ilaș, Mitru și Alves au dus scorul la 6-1, cu care s-a și încheiat partida. Muncitorul a suferit însă și o pierdere foarte importantă în această deplasare, Doană ieșind serios accidentat.

„Poate că scorul final sugerează un meci ușor. Să știți că nu a fost deloc așa, a fost un meci greu. Am profitat de faptul că au scos portarul la 3-1 pentru noi, am reușit să ne desprindem decisiv. Urmează pentru noi meciul de la Deva, o echipă de alt calibru, dar noi mergem să jucăm. Din păcate, cred că l-am pierdut pe Casi Doană, care a suferit o accidentare urâtă la gleznă“, a declarat Viorel Lolea pentru expressdebanat.ro.