Cine sunt liberalii nominalizați în cursa pentru fotoliul de primar al Reșiței?

PNL Caraș-Severin a anunțat în această seară faptul că în prima jumătate a lunii decembrie va face sondajul pentru desemnarea candidatului la Primăria Reșița. De altfel, aceeași procedură o va folosi și pentru celelalte localități din județ.

Sondajele de opinie făcute de firme profesioniste reflectă dorința majorității cetățenilor dintr-o comunitate, sunt de părere liberalii. „Consecvent acestui principiu, PNL va organiza sondajul de opinie în prima jumătate a lunii decembrie. În PNL, fiind mulți oameni de valoare care și-au exprimat dorința de a candida la Primăria Municipiului Reșița, potențialii candidați sunt cei cinci stabiliți și anunțați public”, se arată în comunicatul de presă transmis de PNL Caraș-Severin.

Să nu existe niciun fel de discuție, ordinea în care sunt anunțați aceștia este cea alfabetică. Viorel Bașag, întreprinzător privat și consilier județean, Jaro Marșalic, medic chirurg, consilier municipal la Reșița și întreprinzător privat, Gheorghe Năsturel, profesor de sport și consilier al municipiului de pe Bârzava.

Omul de afaceri Ioan Popa este prezentat de liberali sub numele de Tăițelu pentru că așa îl cunosc oamenii. Și acesta va intra în sondajele de opinie pentru bătălia la cârma municipiului reședință de județ. Cel de al cincilea potențial candidat al PNL Caraș-Severin, dar nu cel din urmă, este inginerul Daniel Surdu, consilier județean din partea partidului și președinte al ADI ACVA BANAT.

Liberalii îi îndeamnă pe cetățeni să-și exprime sincer și curajos opiniile. Asta, mai ales că PNL și-a stabilit potențialii candidați în Comitetul executiv al PNL Caraș-Severin încă din luna iulie a acestui an.