Victorie în prelungiri

Cele două reprezentante ale Reşiţei în Liga a III-a de fotbal au obţinut rezultate diametral opuse în etapa cu numărul 18 a campionatului.

Pe stadionul din Lupac, Muncitorul a primit vizita Vulturilor din Lugoj, echipă din subsolul clasamentului care avea mare nevoie de un rezultat pozitiv. Şi a fost foarte aproape să-l obţină, Beică reuşind să aducă victoria de partea gazdelor în ultimul minut de prelungiri. Ţimbota a deschis scorul pentru echipa pregătită de Viorel Lolea după jumătate de oră de joc, dar în mai puţin de zece minute Stoica a restabilit egalitatea. Boltaşu i-a adus din nou pe reşiţeni în avantaj până la pauză, şi Ţimbota a majorat scorul la 3-1 la începutul reprizei secunde. Meciul a devenit şi mai spectaculos după ce Stoica a marcat de două ori în trei minute, egalând situaţia pe tabela de marcaj. Când totul părea încheiat, în prelungiri, Beică a înscris pentru 4-3 şi Muncitorul a luat toate cele trei puncte puse în joc.

Cealaltă echipă a municipiului, FCM 2012 Reşiţa, n-a reuşit să încurce liderul la el acasă. Minerul Motru s-a impus în faţa rosso-nerilor cu scorul de 3-1. Chirea a marcat de două ori în primul sfert de oră, iar Beloescu a readus speranţa în tabăra reşiţeană în minutul 38, reducând diferenţa. Conturile au fost încheiat în minutul 74, când gorjenii au punctat din nou. În etapa viitoare, FCM 2012 Reşiţa joacă acasă cu Millenium Giarmata, iar Muncitorul se deplasează la Făget, pentru partida cu Flacăra.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    Linie excelenta a Muncitorului pe propriul teren in acest campionat! Nou promovata n-a suferit nicio infrangere acasa, castigand in 5 partide si terminand la egalitate in alte 4! Felicitari intregii echipe a gospodarilor resiteni!

  2. Petru Fuchs says:

    Muncitorul confirma! 1-0 cu Flacara Faget in deplasare! AFCM Resita – Millenium Giarmata 2-0. Autocatania Caransebes a pierdut cu 0-3 pe teren sau prin neprezentare?