Aihan Omer, dat ca noul antrenor al lui Minaur!

HC Caraş-Severin se pregăteşte de transformări importante pentru sezonul viitor. Nu mai puţin de 12 jucători se află la final de contract cu echipa susţinută financiar de Consiliul Judeţean Caraş-Severin, dar Express de Banat a intrat în posesia unor informaţii potrivit cărora nume noi pot apărea şi în conducerea clubului sau chiar la nivelul băncii tehnice.

Din cei 20 de jucători care fac parte în momentul de faţă din lotul triplei câştigătoare a Challenge Cup mai mult de jumătate se află în ultimele luni de contract. Pîrîianu, Petrea, Tucanu, Ionescu, Ciubotariu, Pîrvan, Cuciula, Vaidasigan, Vulpe, Grozăvescu, Marta şi Stan sunt în această situaţie, dar Dorinel Gurbină, directorul executiv al clubului, a precizat că se vor purta discuţii cu fiecare jucător în parte, astfel că ar fi devreme să vorbim despre despărţiri certe. Rohozneanu, Irimescu, Grigoraş, Negru, Popovici, Marocico, Andrei şi Sămânţă au înţelegeri valabile cu HC Caraş-Severin şi pentru sezonul viitor, dar nici situaţia lor nu este foarte clară atâta vreme cât politica grupării reşiţene pare să fie axată pe construcţia unei echipe tinere, cu jucători fără prea mari pretenţii financiare. „Cu fiecare jucător vom sta de vorbă. Sunt negocieri şi cu jucători de la alte echipe, iar până acum niciunul dintre băieţi nu ne-a informat că şi-ar dori să plece de la Reşiţa. Despre buget nu vă pot spune decât că totul a rămas aşa cum s-a stabilit anul trecut”, a mai spus Gurbină.

Omer neagă despărţirea de HC Caraş-Severin

În anturajul clubului reşiţean se vorbeşte despre schimbări în ceea ce priveşte conducerea clubului, dar în lumea handbalului se speculează tot mai mult despre o plecare a lui Aihan Omer la Minaur Baia Mare, echipă la care a început să cunoască gustul succesului ca antrenor. „Am auzit şi eu, chiar am fost întrebat dacă plec de la Reşiţa, dacă merg la Minaur. Nu am primit nicio ofertă de la Minaur, nu ştiu de unde au apărut astfel de zvonuri. Eu am contract cu HC Caraş-Severin şi vreau să-mi respect angajamentul. Mă gândesc la jucătorii pe care vreau să-i aducem în vară, doi-trei la număr, deci nu se pune problema să plec”, a declarat tehnicianul pentru expressdebanat.ro.

Lucrurile se vor lămuri cel mai probabil odată cu finele sezonului în Liga Naţională, când se va trage linie şi se vor analiza atât rezultatele de anul acesta, cât şi proiectele de viitor.

Comments

  1. sexe says:

    Felicitari domnule profesor pentru ca sunteti sincer. Nu pleca urechea la zevzecu asta de ziarist. Un boua care ne amaraste zilele. A auzit el, ca saracu are o gramada de informatori, ca plecati cu jucatorii de la Resita. Aude noaptea de la iguana lui aude tot felul de besini. Dupa ce a imbarligat primaria, prinde hotii de la UCMR,pe fostii directori. acum mai nou va ponegreste. Nesimtitul uita cand sta ca milogul pe banca la dvs. la antrenamente sa poata sa-i scrie un articol lui Cavadia, ca nu era in stare de nimic. Vedeti pe cine nu ati lasat sa moara de foame nu va lasa sa traiti. Nesimtitul.

  2. Petru Fuchs says:

    Bravo Dani! Nu ne mai putem complace in aceasta mediocritate cu infrangeri rusinoase pe teren propriu, cu locuri 7-8 in clasament, fiind mai mereu ciuca batailor in fata celor de la Constanta. Sau ia Aihan Omer taurul de coarne reconstruind o echipa imbatranita cu elemente locale asa cum se procedeaza peste tot sau, multumim pentru tot ce ati facut pentru noi si plecati cu cei pe care i-ati tot reactivat fara rost la Resita pe banii judetului… Trebuie multa rabdare pentru a construi o echipa competitiva, dar si … bani! In caz contrar, ramanem in aer, cu… aeriene!

  3. Anca says:

    Spunie BRAVO CA LA MAGARI. Cum va laudati cu lotul triplei câştigătoare a Challenge Cup. Acum te intereseaza banii judetului ? Cand Echipa era platita de Chebutiu si castiga de 3 ori Challenge Cup, iar Omer nu erau in stare sa ii bata pe constantenii carora le stia toate schemele de joc, ca doar de la ei a venit, de ce nu ai luat pozitie? Ia uitativa in oglinda sa vedeti ce obiectivi sunteti. Credeti ca puteti da sfaturi. Atunci nu trebuia luat taurul de coarne? Cand am fost pe primul loc si aveam sanse sa fim campioni de ce nu ati luat pozitie ca un tampit de director de la UCMR sa-mi dea bani sa plateasc salariile din decembrie si sa ramanem cu tot lotul de jucatori? A trebuit sa scrie presa centrala ca se desfiinteaza echipa, sa vina Turnu-Severin sa faca oferta de preluat clubul, ca sa se trezeasca judetul si sa repare raul facut. La rugamintea celor care conduceau clubul atunci, judetul a raspuns ca nu ii intereseaza. Si pe noi ne intereseaza banii judetului pentru ca Frunzaverde si Dacica nu ne-a platit facturile pentru munca pe care am facut-o pentru ei pe vreo 4 luni de zile si a trecut ceva timp de atunci. Vezi domnule Fuchs cum am ajuns la capatul rabdarii cu aceasta conducere a judetului de care nici dumneata nici Dani nu scrie.