Victorie în Muntenegru pentru naționala antrenată de Cosmin Contra. Reșițeanul Moți, titular

România s-a impus cu 1-0 în Muntenegru și se consolează că a terminat grupa 4 din urna C a Ligii Națiunilor neînvinsă. Tricolorii antrenați de timișoreanul Cosmin Contra au jucat mai bine în prima repriză, după un meci în care reșițeanul Cosmin Moți a fost integralist.

Fundașul central a fost singurul bănățean din lot, deoarece după meciul cu Lituania, timișoreanul Romario Benzar a plecat de la lot din cauza unei accidentări. În prima repriză, tricolorii au jucat bine, și până să înscrie, au ratat ocazii prin Anton, Țucudean sau Chipchiu. În minutul 44, Țucudean a marcat, după un șut ce l-a derutat pe portarul Petkovic, mai ales că partida s-a jucat pe ploaie. În repriza secundă, românii nu au mai jucat așa grozav, iar Tătărușanu a salvat un penalti în minutul 72.

În grupa 4, România a terminat cu 12 puncte, pe locul secund, după Serbia, care a avut 14 puncte. Din păcate, România a căzut în a patra urnă valorică pentru tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Europeanul din 2020, având o linie de clasament mai slabă decât Bulgaria şi Israel, echipe din alte grupe.

Sursă foto: frf.ro