Victorie în Bănie cu aromă de Cacao

FCM 2012 Reşiţa a obţinut astăzi prima victorie în actuala stagiune a Ligii a III-a de fotbal. Elevii lui Gică Barbu au învins, în deplasare, Apă Craiova, cu scorul de 1-0.

Fotbaliştii din Valea Domanului s-au mişcat bine şi în Bănie, dar lipsa de inspiraţie la finalizare era să-i coste din nou, aşa cum s-a întâmplat runda precedentă, când nu au scos decât o remiză albă pe propriul teren. Atacanţii lui Gică Barbu au ratat cât pentru un întreg campionat. Când toată lumea era convinsă că tabela va rămâne neschimbată până la ultimul fluier al arbitrului, a ieşit la rampă Breşneni, zis Cacao. În minutul 91, acesta a marcat singurul gol al întâlnirii şi a semnat prima victorie în campionat a rosso-nerilor.

“Sunt bucuros în primul rând pentru jocul prestat şi apoi pentru rezultat. Echipa a jucat foarte bine. Am ratat foarte mult, lucru care mă nemulţumeşte, dar modul în care echipa a construit şi a dus mingea în faţa porţii adverse îmi dă speranţe”, a spus Cristi Bobar, preşedintele clubului reşiţean.

Comments

 1. LuxPhotoFuchs says:

  Cand presedintele este alaturi de echipe se obtin si rezultate pe masura! Felicitari rossoneri!!

 2. suporter resita says:

  felicitari ! forza resita !

 3. rossonerul86 says:

  Felicitari si sper ca am spart ghinionul si vor venii VICTORII dupa VICTORII. FORTA ROSSO-NERII

 4. ultras says:

  vrem promovare – vrem promovare -vrem promovare.ne dorim liga 2. hai METALU !

 5. Gusca says:

  Urmeaza doua meciuri acasa. Castigam cele doua meciuri si putem spera la promovare. Hai Resita !

 6. ady says:

  Bravo baieti,ati demonstrat ca se poate.

 7. RESITA-ROS-NEAGRA says:

  Bravo Baieti , avem sperante mari !!!

 8. LuxPhotoFuchs says:

  CS Apă Craiova, unica echipă a oraşului aflată într-una din primele trei divizii ale României, are şanse infime să mai continue în campionat

 9. ultras says:

  prin targul resitean se aude de un timp ca se va schimba conducerea clubului in VD. stanuca gabriel presedinte si lolea viorel vicepresedinte. a inebunit primaru de tot ? or sa fie multe injuraturi pe stadion si in oras,lucru pe care-l asteptam de ceva timp. schimbarea asta este motivul cel mai bun ca stadionul din VD sa fie suspendat mai tot timpu.

 10. resita noastra says:

  nu am mai fost pe stadion dar daca e asa o sa vin. daca clujeni,timisoreni,olteni fac scandal noi de ce nu am putea ? politicieni astia prea cred ca pot sa faca orice.
  fsn-ul a luat sediul clubului csm situat in buricul targului. stepanescu a vandut csm-ul. cine se aseamana se aduna ,ce ziceti ?

 11. LuxPhotoFuchs says:

  Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a retras din campionat, după ce a rămas fără sprijinul financiar al combinatului chimic, aflat într-un amplu proces de privatizare.
  AFCM Resita desfiinteaza echipele cu care joaca!!!! Dupa CS Apa Craiova iata ca si adversarul din prima etapa a rossonerilor se retrage din campionat…

 12. RESITA-ROS-NEAGRA says:

  Nu se desfiinteaza Apa Craiova 😉 , mai au bani de 2 deplasari si vor schimba denumirea echipei in OLTENIA CRAIOVA !!!