Cupa Mystic, un spectacol la superlativ

Prima zi a competiţiei de dans sportiv din Sala Polivalentă din Reşiţa a început şi s-a terminat cu ropote de aplauze. Astăzi, la 10.30, show-ul începe din nou, astfel că nu aveţi voie să-l rataţi!

Puţin peste 400 de dansatori se întrec în demonstraţii de eleganţă, graţie şi talent pe ringul de dans din Sala Polivantă, decorată cu totul special pentru a doua ediţie a Cupei Mystic, competiţie organizată de Mystic Club Reşiţa, Direcţia pentru Sport şi Tineret Cara-Severin, cu sprijinul Consiliului Judeţean şi al Primăriei Reşiţa. Dansatori de toate vârstele au încântat publicul spectator de la primele ore ale dimineţii până târziu, după orele 22. Într-o organizare de excepţie, sportivii au dat şi ei o notă foarte bună Cupei Mystic prin evoluţiile lor, apreciate ca foarte bune de vicepreşedintele Federaţiei Române de Dans Sportiv, prezent la Reşiţa.

leader board 728 x 90 px

În pauzele de respiro pentru sportivi, frumoasa Olga Negoduico şi Răzvan Manole le-au arătat reşiţenilor că între artă şi dansul sportiv e o graniţă foarte mică. Cei doi multipli campioni au fost ovaţionaţi la scenă deschisă pentru demonstraţiile lor, iar surprizele continuă şi astăzi. Partenerul principal în organizarea acestei acțiuni este Casa de Cultură Studențească din Reșița.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631547005473″]

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631546792038″]