Victorie de moral pentru Banatul Caransebeș. Urmează meciurile din play-off

Banatul Caransebeș a încheiat returul Diviziei A1 de volei masculin cu o victorie în fața unei echipe cu pretenții. Gugulanii s-au impus în trei seturi în meciul de sâmbătă seara cu Știința Explorări Baia Mare.

Elevii antrenorului Valentin Pereu au câștigat cu 3-0 (pe seturi 28-26, 25-19, 25-23) partida de pe teren propriu cu Știința Explorări Baia Mare, ultima din returul Diviziei A1. O victorie de moral pentru gugulani, care vor intra de săptămâna viitoare în focul play-off-ului pentru locurile 5-8. Un prim hop va fi chiar sâmbăta viitoare, tot pe propriul teren, când, în municipiul de pe Timiș și Sebeș, Banatul va da piept cu CSM București.

„Un meci bun, un meci frumos. Pentru moralul nostru este benefic acest rezultat, mai ales că săptămâna viitoare începem play-off-ul. Sunt mulțumit de jocul băieților. Din păcate, chiar dacă i-am învins azi (sâmbătă, 19 martie – n.r.), cei din Baia Mare sunt în fața noastră, au fost mai constanți decât noi pe parcursul întregului campionat. Noi ne așteptăm să terminăm campionatul pe aceeași poziție pe care o ocupăm acum, locul 5, după care tragem linie și analizăm”, a spus, după joc, antrenorul Valentin Pereu.

„Suntem puțin obosiți, e normal să fim așa după un retur cu multe meciuri. Am avut un meci foarte bun cu Baia Mare, ca să pregătim play-off-ul. Am jucat ca o echipă, aici avem de câștigat, dacă vom juca la fel și în play-off nu cred că vom avea probleme. Sper să tranșăm prima fază a play-off-ului din două meciuri”, a declarat și căpitanul echipei Banatul Caransebeș, Andrei Laza.
Primul joc al disputei cu CSM București este programat sâmbătă, 26 martie, de la ora 18:00, la Caransebeș.