Victor Ponta: „Silviu Hurduzeu e un om pe care îl apreciez foarte mult! Mă gândesc că pe Frunzăverde partea politică nu îl mai interesează!”

Liderul Pro România, fostul premier Victor Ponta, nu e deranjat deloc de faptul că Sorin Simescu, președintele filialei județene din Caraș-Severin, e perceput ca fiind omul lui Sorin Frunzăverde și în același context îl dă exemplu pe Silviu Hurduzeu.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cititorii Express de Banat, Victor Ponta a vorbit despre reprezentanții Pro România în Caraș-Severin, dar și despre foștii colegi din PSD, pe care nu ascunde că așteaptă să i se alăture. Cu unii chiar s-a întâlnit. Referitor la Sorin Simescu și la subordonarea acestuia față de Sorin Frunzăverde, ieșit de ceva vreme din viața politică, Ponta a spus: „Nu m-am văzut cu Frunzăverde de ceva timp. Eu știu Caraș-Severinul de vreo 15 ani și, normal, ca în orice județ, toată lumea se cunoaște cu toată lumea. Așa puteți să spuneți de actualul președinte al Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, că e omul lui Ponta, că a fost cu mine la tineret, că suntem prieteni și e un om pe care îl apreciez în continuare foarte mult și e din echipa aceea de tineri cu Grindeanu, la care eu am ținut și pe care i-am promovat foarte mult. Cu domnul Frunzăverde nu m-am văzut de câțiva ani, știu că a avut probleme de sănătate, îi urez în primul rând sănătate, mă gândesc că partea politică nu îl mai interesează în acest moment”.

1000x100 (5)