Victor Ponta: „PNL are un candidat care se plimbă cu elicopterul când oamenii nu au bani să meargă cu microbuzul între localități”

Președintele Pro România a vorbit astăzi despre candidatura lui Romeo Dunca la Consiliul Județean Caraș-Severin, considerând că alegerea lui pentru această funcție este una firească din partea liberalilor: „E exact imaginea PNL-ului de azi”, a spus pe scurt Victor Ponta.

Primul discurs public din cadrul vizitei lui Victor Ponta în Caraș-Severin a fost susținut la Caransebeș, acolo unde președintele Pro România a vorbit despre candidații la Consiliul Județean. Silviu Hurduzeu, cel pe care alianța PSD-Pro România îl susține pentru un nou mandat, este, în opinia sa, varianta cea mai bună pe care cărășenii să pună ștampila în 27 septembrie. „Am arătat noi, cei de la Pro România, că suntem de bună credință, că suntem normali la cap, că nu vrem să ne luptăm doar ca să ne luptăm și că putem să facem o unitate nu doar a Stângii, ci a celor care vor binele acestui județ, susținând un candidat comun, pe Silviu Hurduzeu, pe care îl cunosc de mult timp și care are și bunul-simț, și cinstea și capacitatea de a conduce județul”, a declarat președintele Pro România.

„Ce e în partea cealaltă? E exact imaginea PNL-ului de azi”, a continuat Victor Ponta. „Un om de afaceri cu bani făcuți din afaceri cu Consiliul Județean, un candidat care se plimbă cu elicopterul când oamenii nu au bani să meargă cu microbuzul între localități, oameni care vin de la PNL să facă bani din bani publici, oameni care vin de la PNL doar pentru bani. N-au nicio legătură nici cu județul Caraș-Severin. Păi mai bine candidam eu, că măcar am socrul de aici, am o legătură mai serioasă. Dar nu sunt penelist, nu mă plimb cu elicopterul și nu vin să fac bani, să iau banii din Caraș-Severin, să-i duc prin cine știe ce locuri pe la București sau pe la vilele pe care trebuie să le dărâm că așa spune hotărârea judecătorească și n-o fac”, a mai declarat Victor Ponta, cu referire directă la alegerea liberalilor privind candidatul pe care să îl trimită în lupta pentru postul de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Silviu Hurduzeu este un candidat bun și apreciat, în timp ce Romeo Dunca este un „penelist ca toți peneliștii. Sau, mă rog, nu știu cine mai e penelist, că jumate sunt din PDL, jumate sunt din PSD. Un individ ca toți ceilalți, care vrea să facă bani, să ia banii județului și ai oamenilor, să-i folosească pentru afaceri personale”, a mai spus Victor Ponta în cadrul vizitei de lucru făcute în această dimineață la Caransebeș.

(E)