„La Caransebeș chiar aveți pe cine vota!”

Unul dintre candidații de bază ai Pro România în Caraș-Severin este fără îndoială tânărul Bebe Pasere, cel care a intrat în cursă pentru fotoliul de primar de la Caransebeș. „Chiar aveți cu cine vota”, a spus Victor Ponta despre candidatul partidului pe care îl conduce.

„Cu Pro România mi-am propus să stricăm toate aranjamentele și toate porcăriile pe care le fac tot felul de oameni politici la București și oameni politici plecați din Caransebeș spre București”, a subliniat Victor Ponta la începutul discursului său de astăzi de la Caransebeș.

În municipiul de pe Timiș și Sebeș, Pro România se bazează pe Bebe Pasere, un candidat tânăr, nou în politică, dar care cunoaște nevoile și problemele orașului. Cu cine luptă acesta în 27 septembrie? „Se luptă cu un primar de la PNL care a plecat de la PNL, pe care îl susține PSD și care susține PMP. Dumneavoastră înțelegeți altceva din treaba asta decât că își bat joc de locuitorii din Caransebeș? Că de fapt trebuie să rămână numai ei între ei tot timpul. A fost la PNL, acum e cu PSD, dar vrea cu PMP. Oamenii care s-au săturat de aceste aranjamente, de aceste blaturi, de aceste porcării pun o întrebare: «nu mai vreau să votez cu ăla de la PNL, plecat la PSD și pe mână cu PMP, și cu Vela și cu toate afacerile și aranjamentele lor. Dar care e soluția? Că nu am pe cine să votez». La Pro România am putut să avem candidat, îl avem pe Bebe Pasere, un om tânăr care e de aici. Și putem în multe localități, unde sunt primari care au venit alături de noi sau unde sunt oameni care vor să facă ceva bun pentru comunitate. Le dăm răspunsuri oamenilor: «Nu trebuie să stați acasă, nu trebuie neapărat să votați cu PNL sau cu pesediștii care au trecut la PNL sau cu peneliștii care au trecut la PSD. Chiar aveți pe cine să votați». Chiar noi, cei de la Pro România, deși ne luptăm cu toți, deși se aliază toți împotriva noastră, deși se bagă bani împotriva noastră, noi nu cedăm. Nici eu nu cedez, orice s-ar întâmpla”, a fost mesajul de forță al lui Victor Ponta.

Președintele Pro România i-a rugat pe toți cei care vor reprezenta partidul în 27 septembrie să nu se dea bătuți, pentru că alegătorii tocmai asta vor să vadă, că cei de la Pro România sunt cu adevărat altfel decât ceilalți, mai curajoși, mai hotărâți și că nu iau în seamă presiunile sau amenințările care vin din celelalte tabere.

(E)