Sorin Grindeanu: „Vom da jos măștile liberalilor din Caraș-Severin! Interesele lor sunt strict legate de afaceri!”

Liderul social-democrat Sorin Grindeanu demască jocurile murdare și interesele personale și de grup care se ascund în spatele mai multor candidați ai Partidului Național Liberal la alegerile locale din 27 septembrie, în Caraș-Severin.

 Fostul premier a dezvăluit mai întâi motivele care au stat la baza formării Alianței Pro Caraș-Severin. „Ne-au unit candidații și dorința de a face bine, dar și fața și dorințele pe care le are PNL în Caraș-Severin. Toate jocurile care s-au întâmplat în aceste săptămâni, toate încercările de a pune piedici unor candidați de a intra în competiția electorală, toate încercările de a racola primari PSD înainte de înscrierea pe listele electorale, arată un tablou, un scenariu pe care și-l doresc cei care conduc PNL și cei care candidează și la Consiliul Județean, și la Primăria Reșița. Un scenariu care arată adevăratele lor intenții. Văd o amplificare a acțiunilor pe care domnii de la PNL le fac în Caraș-Severin. Până la finalul campaniei electorale cred că le vom da jos masca pentru că adevăratele intenții ale celor de la PNL sunt cu totul altele. Cred că este evident că interesele sunt strict de afaceri, strict! Sper să nu avem ocazia să trăim patru ani pe care să-i regretăm”, a comentat Sorin Grindeanu.

Acesta a dat și mai multe exemple de afaceri cu cântec ale candidaților sau liderilor PNL în Caraș-Severin. Cabana lui Romeo Dunca de pe Muntele Mic e doar primul dintre ele. O cabană pentru care există decizie definitivă a instanței de demolare, fiind construită ilegal. Asocierea candidatului liberal pentru președinția Consiliului Județean tocmai cu administrația județeană este un alt exemplu dat de fostul premier: „Nu a plătit nici măcar un leu redevență și impozit pe profit! Firmele lui Romeo Dunca, inclusiv cele de pe Muntele Mic, sunt cu sediul în Timișoara. Nu au nicio legătură cu județul Caraș-Severin. Taxele și impozitele se plătesc în Timiș, nu în Caraș!”

(E)