Victor Ponta, mesaj pentru Liviu Almăşan: „Şi eu m-am bătut cu Băsescu, cu Iohannis, mă bat şi cu Orban, poţi şi tu să te baţi cu primarul în funcţie şi poţi şi să îl baţi”

Prezent în orașul de pe Valea Carașului pentru a-i susține pe candidații Pro România angrenați în bătălia pentru câștigarea cât mai multor UAT-uri din Caraș-Severin, liderul formațiunii, Victor Ponta, i-a transmis omului de afaceri Liviu Almășan, cel care îl va întâlni în competiția pentru scaunul de primar la Oravița pe edilul în exercițiu, Dumitru Ursu, un mesaj cât se poate de clar: „Poți și tu să te bați cu primarul în funcție și poți și să îl bați”.

„Şi eu m-am bătut cu Băsescu, cu Iohannis, mă bat şi cu Orban, poţi şi tu să te baţi cu primarul în funcţie şi poţi şi să îl baţi. Da? Cu cât e unul mai puternic și mai fioros, cu atât cred că dorința de luptă este mai mare.”, i-a subliniat fostul premier candidatului său.

La auzul unor astfel de cuvinte, nici consilierul local, cu o experiență în administrație publică de două decenii, nu s-a lăsat mai prejos, acesta punându-și speranța că Oravița va putea fi mai curată, mai civilizată și mai prosperă după data de 27 septembrie, asta în eventualitatea în care electoratul îi va acorda votul de încredere:

„Avem cea mai veche cale ferată de pe teritoriul României, avem foarte multe lucruri la care suntem primii, dar, din păcate, din cauza ineficienței administrației publice locale, orașul a ajuns în suferință. Sper ca, în 27 septembrie, oamenii să voteze pentru un oraș curat, civilizat și prosper, astfel încât să ne putem vedea în condiții mai bune, să vă putem arăta orașul, să-l puteți vizita și să vedeți că, într-adevăr, putem fi primii.”, a transmis Liviu Almășan, candidatul Pro România angrenat în bătălia pentru câștigarea Primăriei Oravița.(E).