UPDATE. Victor Ponta a pus ținta pe Banat! După vizitele în Caraș-Severin, liderul PRO România dă mâna cu simpatizanții din Timiș

Ponta începe anul 2019 cu piciorul pe pedala de accelerație, iar destinația este Banatul! Liderul PRO România „atacă” și județul Timiș, după vizitele programate joi la Oțelul Roșu și Caransebeș, respectiv vineri, la Reșița. Tot vineri, dar după-amiază, Victor Ponta va fi prezent în Timiș, în comuna Variaș, iar sâmbătă va fi la Timișoara.

Concret, după conferința de presă pe care o va susține vineri la Reșița, fostul premier va merge la Variaș. Acolo va avea loc inaugurarea filialei din comună. Sâmbătă dimineața, chiar în Ajunul Bobotezei, Ponta va fi „pe baricade” la Timișoara. La ora 9, liderul PRO România va susține o conferință de presă la sediul filialei din capitala Banatului. Deocamdată, nu se știe sigur dacă la conferință vor vorbi și membri din Timiș ai partidului.

În ceea ce privește „transferurile” de la PSD Timiș, până acum niciun nume important nu și-a anunțat trecerea, spre deosebire de județul Caraș-Severin. Cei de la PRO România nu doresc să tragă de nimeni, ci oamenii să vină din proprie convingere spre partid. În Timiș, coordonatorul filialei este Nicu Birău. Un președinte va fi numit după alegerile interne, care vor avea loc după alegerile europarlamentare din acest an.

UPDATE, ora 18.30

Cu scuzele de rigoare, vă aducem la cunoştinţă modificarea programului vizitei conducerii Partidului PRO România în judeţul Timiş. Astfel, conferinţa de presă susţinută de preşedintele Victor Ponta şi de prim-vicepreşedinţii Daniel Constantin şi Sorin Cîmpeanu va avea loc vineri, 4 ianuarie 2019, la ora 17, la sediul PRO România Timiş, str. Francesco Griselini, nr. 2 (vizavi de Bega Shopping Center). Vizita în localitatea Variaş va fi amânată pentru o următoare vizită în teritoriu a conducerii partidului.