Viceprimarul Vasile Paul a coborât milităria din pod! [VIDEO]

Şedinţa tehnică de astăzi de la Primăria Reşiţa a fost o veritabilă oră de dirigenţie cu corijenţii… la lucrări edilitare!

Indiferent că a fost vorba despre companiile de utilităţi, de Hidroelectrica ori Hill International sau de subcontractori, viceprimarul Vasile Paul a tunat şi a fulgerat, certându-i pe toţi pentru calitatea slabă a lucrărilor, i-a acuzat că deschid şantiere pe care apoi nu e picior de muncitor sau că sparg străzi pe care nu le mai refac.

Şi nici nu a stat la negocieri cu aceştia, ci a dat termene clare până la care situaţiile din teren să fie rezolvate. Bineînțeles, înainte de Crăciun, pentru ca reşiţenii să nu mai aibă probleme cu străzile sau circulaţia. „Nu mă interesează că duminică sunt alegeri. Dacă e vreme frumoasă, vreau să vă văd pe toţi la asfaltat şi turnat beton!”, a tunat viceprimarul, nemulţumit că, deşi termenele de finalizare a lucrărilor sunt depăşite de luni bune, constructorii şi iau vacanţe şi concedii în weekend!

Iar până la şedinţa tehnică de marţea viitoare, le-a cerut tuturor firmelor să prezinte o dare de seamă, cu ceea ce au de făcut. De asemenea, le-a reiterat că Primăria Reşiţa îi ajută cu orice îi stă în putere, ba că face şi lucrări pe care ei nu le pot efectua. „Contra cost, evident!”. Şi nu au lipsit avertismentele: „Cine nu se va ţine de aceste termene fixate astăzi, nu va mai vedea niciodată autorizaţie de spargere pentru alte străzi!”…