Viceprimarul Isac: Ursulescu ia decizii de capul lui și ține lacătul pe ușa halei de lactate!

Marius Isac, viceprimarul Caransebeșului, îl avertizează pe șeful interimar de la Piața Gugulanilor că e subordonat direct Consiliului Local, îi cere să renunțe la garduri și împrejmuiri din policarbonat și îl somează să se apuce de treabă!


Managerul interimar Ion Ursulescu habar n-are la această oră dacă deschiderea halei de lactate presupune obținerea vreunui aviz sau autorizație ISU, modernizarea pieței de vechituri a pus-o pe lista de așteptare, iar cu consilierii locali nu prea are chef de dialog. Viceprimarul Isac nu-i mai tolerează atitudinea și lansează primele avertismente: „Mi se pare nefiresc ca o instituție din subordinea Consiliului Local să ia decizii fără a ne informa și, mai mult decât atât, de a bloca un proiect care a fost aprobat prin Consiliul Local în lista de investiții. Cu surpindere am aflat din publicația dumneavoastră că directorul interimar al Serviciului Public Piața Gugulanilor, Ion Ursulescu, nu dorește începerea lucrărilor privind modernizarea pieței de vechituri pentru că nu stie dacă trebuie sau nu trebuie avizul ISU. Pentru corecta informare a opiniei publice, aduc la cunoștință că, în 2018, conducerea Primăriei Municipiului Caransebeș a început demersurile privind realizarea acestui proiect, încheindu-se și un contract în acest sens. Proiectul este finalizat încă din 2018, dar până astăzi nu a fost adus la cunoștința mea, deși în câteva rânduri i-am solicitat directorului interimar detașat ca să mi-l prezinte. Doar consilierii locali au competența de a decide prioritățile pentru Bugetul Primăriei și a instituțiilor publice din subordine, nu domnul  director interimar”.

Isac îi transmite totodată lui Ursulescu să se preocupe de finalizarea halei de lactate pentru că ăsta este motivul pentru care primarul Felix Borcean l-a detașat pe acestă funcție. „Cu toate că proiectul era realizat în proporție de 90% la momentul numirii sale, eu fiind cel care m-am ocupat îndeaproape de supravegherea lucrărilor până la acest stadiu fizic. Îi transmit public directorului interimar că prioritățile consilierilor locali sunt finalizarea urgentă a acestei hale de lactate și începerea în cât mai scurt timp a lucrărilor la Piața de vechituri, fiind exclus să facă, fără aprobarea Consiliului Local, garduri și împrejmuiri din policarbonat, așa cum se aude prin târg pentru că dorește să cheltuie veniturile pieței din perioada următoare”, a mai afirmat Isac.