Șicane nu doar politice, ci și în interiorul aparatului propriu al primarului Felix Borcean

Mai în glumă, mai în serios, primarul Caransebeșului a aruncat pisica moartă în ograda directorului economic Horia Irimia, ca scuză pentru lipsa din mapele consilierilor locali a situației solicitate de către pesedişti cu privire la terenurile înstrăinate din proprietatea municipiului. Și nu este pentru prima dată când Felix Borcean aruncă cu „noroi” în directorul economic al Primăriei, dacă ne gândim că în urmă cu o lună de zile primarul declara că Irimia era responsabil cu verificarea situației contabile a asociației de fotbal Viitorul Caransebeș.


Consilierul Florin Bogdea a întrebat la finalul ședinței dacă nu cumva executivul Primăriei a uitat de document, care ar fi trebuit să facă referire la numele cumpărătorilor, metrii pătrați cumpărați, la preț și la situația actuală, dacă investitorii și-au îndeplinit clauzele contractuale și, dacă nu, ce măsuri s-au luat.

„Ce situație? A… păi Horia Irimia trebuia să o facă!”, a menționat Felix Borcean în cadrul ședinței, întrebând ironic consilierii social-democrați dacă doresc să-l sancționeze. În replică, consilierul Valentin Dascălu a afirmat că toți cei care nu-și îndeplinesc sarcinile de serviciu ar trebui sancționați.

CITEŞTE ŞI: Primarul Borcean aruncă fumigene în terenul președintelui Chimigeriu! Cartonaș galben pentru Irimia!

Directorul economic Horia Irimia a menționat imediat că el a răspuns la toate notele pe care le-a primit și, mai mult, a întrebat-o pe reprezentanta Consiliului Local dacă i-a trimis vreo notă internă. Cum angajata a răspuns că nu i-a trimis o astfel de solicitare, Horia Irimia continuă și spune că situația solicitată ține de Domeniul Public și NU de Direcția Economică, astfel că a stârnit, din nou, agitație în rândul consilierilor PSD.

Ca să detensioneze atmosfera, primarul Felix Borcean a concluzionat că pentru ședința de lucru viitoare consilierii vor avea la mapă situația solicitată.