Viceprimarul Isac acuză: Din bugetul Caransebeșului au dispărut 4 milioane de lei!

Marius Isac atrage atenția caransebeșenilor! Investițiile în oraș vor scădea proporțional cu gaura descoperită zilele acestea!

Bugetul național pe 2018 reduce drastic sursele de finanțare ale Caransebeșului, a constatat viceprimarul municipiului, Marius Isac. „Din nefericire, așa cum avertizăm de câteva luni, Bugetul de stat pe 2018, în anexa 8, reduce drastic veniturile Municipiului Caransebeș. Față de încasările din cotele pe impozitul pe venit din 2017, în 2018 vom avea cu câteva milioane de lei mai puțin. Cu circa 4 milioane de lei! În timp ce cheltuielile cu salariile vor crește, conform legislației, va trebui să suportăm 10% din salariile asistenților persoanelor cu handicap, va trebui să platim vaucherele de vacanță și multe alte obligații legale”, a precizat Isac.

Vicele Caransebeșului spune că e o decizie greu de luat, pentru că, în mod evident, anumite investiții vor trebui tăiate de pe lista de priorități în 2018. „Ce părere au colegii noștri consilieri de la PSD, partidul majoritar al coaliției care a votat acest buget?!”, se întreabă liberalul.