Primăria Caransebeş cere scuze cetăţenilor! În numele Hidroconstrucţia?

După ce se bătea cu cărămida în piept în fața consilierilor PSD, la ședința de lucru din luna noiembrie a Consiliului Local Caransebeş, iată că acum viceprimarul Marius Isac își cere scuze public în numele administrației pentru ceea ce ar fi trebuit să facă Hidroconstrucția!

„Am verificat în teren stadiul lucrărilor de refacere a carosabilului de către Hidroconstrucția în zona străzii Țarinei, unde s-a lucrat la rețeaua de canalizare. Oficialii Hidroconstrucția spuneau la începutul lunii trecute că până în 15 decembrie vor turna un beton stabilizat în această zonă intens circulată. Din păcate, ceea ce am constatat în teren nu este chiar ce ne așteptam, dar oricum este o îmbunătățire față de ceea ce era”, spune Marius Isac, care mai menționează că-i înțelege pe cei de la Hidroconstrucția, în condițiile în care lucrează pe banii lor.

„Ne cerem scuze încă o dată cetățenilor pentru disconfortul creat și sperăm că din prima parte a anului viitor lucrurile să reintre în normal, atât pe Țarinei, cât și în alte zone unde se finalizează lucrările la noua canalizare”, a mai spus viceprimarul Marius Isac.

Bine că acum nu mai pune certitudinea în față și spune că doar poate să spere că din primăvară se vor relua lucrările, pentru că altfel iar cădea în penibil, sunt de părere consilierii PSD.

„Noi am tot semnalat ceea ce se întâmplă în Țarinei. Sunt mai bine de 2 ani de când nu poți folosi acel traseu care începe din cartierul Pipirig pe strada Tudor Vladimirescu, Țarinei, Cazărmii, Gării ca să te scoată spre ieșirea din oraș către Reșița și Timișoara, sau invers. A mers anevoios, circulația este deviată pe alte tronsoane și acum s-a împotmolit în zona Poliției Municipale. Ce să spunem?! când am întrebat conducerea primăriei cât mai durează pentru că vine iarna și oamenii s-au săturat de mocirlă și străzi închise, ni s-a răspuns răspicat, cu zâmbet în colțul gurii: stați liniștiți în 15 decembrie este gata, se va turna un strat provizoriu ca să ieșim din iarnă,… și acum ce face își cere scuze? nu era mai bine să nu promiți ceva în numele altcuiva decât să te faci de rușine în fața alegătorilor, a cetățenilor?”, spun consilierii social-democrați, membri în Consiliul Local al Municipiului Caransebeș.

Hidroconstrucția derulează în Caransebeș lucrări la rețeaua de canalizare din fonduri proprii, pentru că Aquacaraș nu a mai plătit aceste lucrări de aproape 2 ani, se mai arată în comunicatul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Caransebeș.