Ioan Crina: „Noi negociem, dar până acum nimeni nu a cerut nimic…”

Grupul liberal din Consiliul Județean Caraș-Severin a trântit din nou, cu o excepție, toate proiectele care cereau 2/3 din numărul de voturi, consecvenți deciziei din ședințele trecute, când liderul Ioan Cojocariu îi explica președintelui Silviu Hurduzeu că nu vor mai vota niciun proiect patrimonial dacă nu primesc și liberalii oameni în comisii, conform algoritmului.

Din nou discuții moralizatoare în plenul Consiliului Județean Caraș-Severin, chiar și o adevărată lecție de dirigenție ținută de președintele Silviu Hurduzeu, care le-a bătut obrazul liberalilor că nu se gândesc la cetățeni și că, oricum, nimeni nu le-a cerut nimic.

Pe ordinea de zi a fost și o informare cu privire la sentința Curții de Apel Timișoara în privința demisiei lui Ion Marcel Vela, „dirigintele” Silviu Hurduzeu ridicându-i în picioare pe prefect, fostul prefect, pe subprefect, pe consilierii liberali și, nu în ultimul rând, presa care acuzau la acea vreme decizia social-democraților.

CITEȘTE ȘI: Tensiuni în Consiliul Județean! Liberalii așteaptă scuze din partea președintelui Hurduzeu!

„Grupul liberal a ieșit atunci din sală, dacă erau decizii urgente, ce făceam? Căci nu mai era cvorum pentru continuarea ședinței”, s-a întrebat Hurduzeu. Timid, în propriul scaun, consilierul Jaro Marsalic i-a dat replica: „Pe consilierii PSD de la Caransebeș, care fac la fel, tot așa-i ceartă?”.

A luat cuvântul și Ioan Crina, liderul grupului PSD, care a explicat că, de la liberali, nimeni nu a cerut nimic și că s-a mai putea ceda anumite poziții, dar nu a cerut nimeni așa ceva. La fel a spus și vicepreședintele Ionuț Popovici, arătând că PMP are 4 voturi în forul județean care pot fi decisive, dar nimeni nu a negociat cu el nimic…