Tensiuni în Consiliul Județean! Liberalii așteaptă scuze din partea președintelui Hurduzeu!

Ședință extraordinară cu scântei la Consiliul Județean Caraș-Severin. Grupul PNL a părăsit sala, invocând faptul că liberalii sunt tratați diferențiat și par deciși să nu mai participe la ședințele forului până când președintele Silviu Hurduzeu nu își cere scuze. Acesta din urmă spune însă că motivul supărării liberalilor ar fi cu totul altul.

Ședința extraordinară a Consiliului Județean Caraș-Severin se desfășoară, la această oră, în lipsa aleșilor liberali, care au decis să părăsească sala. Aceștia spun că sunt tratați diferențiat și că nu s-ar aplica algoritmii corecți atunci când vine vorba despre componența comisiilor de specialitate. O altă nemulțumire este faptul că drumul Voislova – Rusca Montană a fost scos de pe lista de priorități înaintată Consiliului pentru Dezvoltare Regională Vest spre finanțare.

Liberalii par convinși să nu mai participe la ședințele forului județean până când președintele Silviu Hurduzeu nu își cere scuze. Acesta spune însă că motivul supărării lor ar fi altul: decizia Curții de Apel referitoare la procesul intentat de Marcel Vela.