Viceprimar sau parlamentar? „Aș alege să fiu aici, în Reșița, alături de tot ceea ce se construiește în orașul acesta”

Stiri din Timisoara si Resita, publicitate online

Alegerile locale bat la ușă. Până în 27 septembrie nu mai este mult. Nici chiar până la alegerile parlamentare din iarnă. Surprinzător sau nu, oficial nu se știe nimic despre candidați, partidele își fac calcule și apelează la sondaje. Politicienii stau în bloc-starturi, pregătiți în orice moment să se arunce în disputa electorală. Într-o astfel de postură se află și vicepreședintele PNL Reșița, Adrian Dacica, cel care este și viceprimarul municipiului. Abil, Dacica ne lasă să înțelegem ce vrem în privința unei posibile candidaturi în Parlamentul României.

„Dacă partidul mi-o cere, da. Consider că pe anumite domenii de activitate, pe cel pe care excelez eu, să spun așa, în sport s-au făcut foarte puține lucruri și cred că avem nevoie acolo de mai multă implicare, iar sportul reprezintă pentru noi toți o stare de bine, o stare de sănătate. La urma urmei, sportul este cel care ne-a adus atâtea rezultate frumoase și avem nevoie să îi dăm ceva înapoi. Suntem obligați să îi dăm sportului ceva înapoi.”, a declarat Adrian Dacica pentru Express de Banat.

Viceprimarul Reșiței recunoaște că, dacă în urmă cu patru ani nu era pregătit să devină parlamentar, acum chiar își dorește acest lucru, să candideze pentru Camera Deputaților, considerând că a acumulat suficientă experiență în administrație în mandatul care se va încheia în curând.

„Acuma da, sunt pregătit. Data trecută nu eram. Nu mi-am exprimat nicio dorință. A fost o întrebare a dumneavoastră la care eu v-am răspuns sincer pentru că așa îmi place, să fiu sincer. Prefer să lucrez în continuare alături de echipa lui Nelu Popa aici, în Reșița, dar, cum v-am spus, dacă partidul îmi cere, voi accepta și lucrul acesta pentru că îmi place să fac echipă și e normal să facem echipă dacă vrem să facem ceva pentru comunitate.”, consideră vicepreședintele PNL Reșița.

În același timp, mărturisește că până acum nu s-a făcut o analiză internă și, ca atare, nu s-a stabilit o listă cu potențialii candidați pentru alegerile parlamentare. Este adevărat că unii dintre colegii săi și-au exprimat dorința de a candida, însă este prematur să se vorbească de o hotărâre luată în acest sens.

Dacă ar fi să aleagă între un nou mandat de patru ani ca viceprimar și unul de parlamentar, Adrian Dacica ne-a mărturisit: „Aș alege să fiu aici, în Reșița, pentru că îmi doresc să fiu prezent alături de tot ceea ce se construiește în orașul acesta.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/