Vicepreședintele Popovici șterge pe jos cu președinții Iohannis și Orban!

Fostul lider PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, vice al Consiliului Județean, i-a desființat pe președintele României, dar și pe șefii partidelor din opoziție!

Popovici, care îl numește „Sică Mandolină” pe Ludovic Orban, subliniază faptul că PNL nu a fost în stare să propună o variantă de premier după ce Liviu Dragnea l-a executat și pe Mihai Tudose, în contextul în care președintele Iohannis afirmase după episodul Grindeanu că nu va mai accepta și o a treia variantă de premier de la PSD. «Trubadurul opoziţiei», acest mim al politicii, la un moment dat afirma: «PNL a pierdut alegerile pentru că a avut lideri lipsiţi de credibilitate». Corect, dar aş mai completa cu lipsa bărbăţiei politice. Văd că se menţine acest lucru şi în prezent!”, a comentat vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Atac la președinte

Liberalii privesc degeaba către Cotroceni, mai spune Popovici, atât timp cât Klaus Iohannis s-ar dovedi încă o dată că poate fi un bun profesor de fizică, dar nicidecum un bun preşedinte pentru români. „Klaus Iohannis a crezut că îi va fi suficientă mandatarea populară pentru ca toți, după aceea, să-l asculte fără crâcnire. Nu, Domnule Președinte, această stare de somnolenţă nu cred că face bine nimănui. Este total insuficient să asişti pasiv la degradarea ţării pe toate palierele, doar pentru că în felul acesta se degradează şi adversarul tău. Nu laşi ţara să se ducă de râpă, numai ca să îţi asiguri tu un alt doilea mandat în lipsă de contracandidat”, îl avertizează vicepreședintele PMP Caraș-Severin pe președintele României.

USR-iștii și abecedarul politicii

De ironiile lui Popovici nu au scăpat nici reprezentanții USR, cei care l-au criticat pe Klaus Iohannis pentru că a acceptat propunerea de premier în persoana Vioricăi Dăncilă. „Păi voi aţi stat pitiţi în fotoliile de la masa consultărilor, așteptând ca Preşedintele să scoată abecedarul politicii şi să vă citească câteva rânduri. Adevărul e că şi vouă vă place somnul foarte mult, ceea ce aţi dovedit chiar în băncile Senatului, prin boxerul care şi-a pierdut mănuşile în culisele unei emisiuni”, le-a transmis politicianul cărășean, punctând totodată că singurul partid care a propus nu una, ci două variante de premier, este Partidul Mişcarea Populară: Siegfried Mureşan şi Eugen Tomac.