În România nu există niciun „stat paralel”! Există doar parveniţi escroci, multimilionari hoţi, o clasă politică analfabetă, ipocrită, coruptă și pusă pe jaf!

Doctorul Paul Purea, consilier județean de Caraș-Severin din partea PMP, a declanșat un atac foarte dur la adresa social-democraților din tabără Dragnea, vorbind despre minciuni, manipulări și dezinformări în stil bolşevic sau stalinist și îi încurajează totodată pe români să iasă în stradă!

În ciuda faptului că la nivelul Consiliului Județean PMP formează majoritatea alături de PSD, Paul Purea folosește cuvinte extrem de dure care îi vizează pe liderii social-democrați, ale căror demersuri au scos din nou zeci de mii de români în stradă. „Când vezi atâta ipocrizie şi dezinformare, atâta înverşunare şi minciună din partea «hienelor» care au distrus şi vândut România, nu poţi decât, într-un prim moment, să vomiţi de scârbă şi pestilenţialitate (a escrocilor) şi, apoi, revoltat şi activ, să te implici şi tu, în măsura în care poţi, pentru a contracara şi a estompa, pe cât posibil, execrabilele manevre intreprinse (din nou!) de jigodiile răspunzătoare de dezastrul ţării”, a afirmat, plin de revoltă, doctorul care a trait ani buni în Germania.

În România nu există niciun „stat paralel”, există doar parveniţi escroci, multimilionari hoţi şi, pe partea cealaltă, există oameni săraci, necăjiţi şi batjocoriţi tocmai de potlogarii ajunşi milionari – Paul Purea, consilier județean PMP

Consilierul județean PMP vorbește în același timp despre „o clasă politică iresponsabilă, mare parte analfabetă, ipocrită, coruptă, pusă pe jaf!” Purea a descoperit la actuala clasă politică numai minciuni, manipulări și dezinformări. „Toate în stil bolşevic, stalinist, dacă vreţi, în stil iliescentin (lipsesc doar crimele de la Revoluţie şi cele de la mineriade!”, remarcă Paul Purea, pentru care adevăratul popor român este cel care iese în stradă (paşnic, demn, civilizat).

„Cei care înjură, denigrează participanţii la miting, cei care îi fac îndobitociţi şi manevraţi de nu ştiu ce forţe oculte pe protestatari, pe demnii şi progresiştii cetăţeni ieşiţi în stradă, nu sunt alţii decât cei care au contribuit direct la starea jalnică a ţării (la care s-a ajuns)! Nişte troglodiţi, nişte profitori abjecţi! Trebuie să fii mare nemernic, să ai gena în biologicul tău preponderent animalică, să fii cruntă javră să batjocoreşti, în loc să te închini, grupul de români care au parcurs pe jos peste 400 de km pentru a-şi clama vizibil, elegant şi paşnic, nemulţumirea faţă de ceea ce clasa conducătoare «piranha», se pregăteşte să implementeze în «râurile» juridic, fiscal şi social, din România!”, mai acuză Purea.