Vicepremierul Grațiela Gavrilescu a venit să-l instaleze pe Ion Tabugan președinte al ALDE Caraș-Severin!

explo 1000x200

Vicepremierul Grațiela Gavrilescu a făcut astăzi o vizită de lucru în județul, ca s-o cităm, „Caransebeș“…, pardon, Caraș-Severin, pentru a-l instala pe deputatul Ion Tabugan la conducerea locală a filialei judeţene ALDE.

De la eveniment nu a lipsit „sora mai mică“, Ionela Kovacs, care a declarat că a venit să predea ștafeta „fratelui mai mare”, fostului său coleg din PNL, Ion Tabugan. Deputatul spune că a revenit de unde a plecat, la liberali, și că, odată cu el, vor veni și restul prietenilor și cunoștințelor din UNPR.

„Sunt întemeietorul UNPR-ului, s-au creat prietenii, legături între noi, iar marea majoritate a foștilor membri vor veni cu mine în ALDE”, a explicat Ion Tabugan. Pe surse am aflat că Tabugan s-ar baza deja pe 1.700 – 2.000 de foști UNPR-iști, cei care nu au demnități elective semnând deja adeziunea la ALDE.

„Eu rămân alături de filială și îi voi ajuta în tot ceea ce e nevoie, rămân alături de Caraș-Severin și voi reveni aici ori de câte ori este nevoie”, spune vicepremierul Grațiela Leocadia Gavrilescu.