Luca Mălăiescu, vicepreşedinte PSD Caraş-Severin: „Cel mai bine ar fi ca Liviu Dragnea să-şi dea demisia!“

explo 1000x200

Înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, de astăzi de la ora 16, vicepreşedintele PSD Caraş-Severin Luca Mălăiescu ne-a declarat că Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze din fruntea partidului.

Luca Mălăiescu a fost întrebat de expressdebanat.ro ce părere are despre condamnarea lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

„Consider că în acest al doilea dosar este o decizie corectă a instanţei, pentru că ştim cu toţii c-ar fi imposibil să lucreze două persoane la sediul de partid şi preşedintele organizaţiei judeţene de la acea vreme, Liviu Dragnea, să nu cunoască acest lucru. Chiar dacă în primul dosar, cel cu Referendumul, este clar că a fost o decizie politică, în al doilea dosar cu siguranţă a fost o decizie corectă“, ne-a declarat Luca Mălăiescu. Acesta a mai spus că „o retragere onorabilă a lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD ar fi una benefică pentru partid. Cel mai bine este să-şi dea demisia, iar noi să începem să ne reorganizăm“.

Primarul oraşului Oţelu Roşu, vicepreşedinte al social-democraţilor cărăşeni, a subliniat că aceasta este opinia sa, nu a Organizaţiei judeţene a partidului, însă a precizat că „în Organizaţia PSD Caraş-Severin este democraţie, fiecare poate să-şi exprime opinia“.

Până la această oră, niciun alt membru al conducerii PSD Caraş-Severin nu a avut vreo reacţie publică după decizia de ieri a instanţei supreme.