Primul parlamentar PSD de Caraş-Severin care reacţionează după condamnarea lui Dragnea!

A apărut prima reacţie publică din rândul celor patru parlamentari PSD de Caraş-Severin, după anunţarea sentinţei de condamnare la închisoare a lui Liviu Dragnea. Luminiţa Jivan a spart gheaţa într-un mod spectaculos!

Singura reacţie publică, din ultimele 20 de ore, venită din tabăra parlamentarilor social-democraţi de Caraş-Severin a apărut în această dimineaţă.

Deputatul Luminiţa Jivan a postat pe pagina sa de facebook următoarele: „Legea pentru modificarea şi completarea Legii contabilităţii nr. 82/1991, modificarea şi completarea Legii societăţilor nr. 31/1990, precum şi modificarea Legii nr.1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei a fost votată în Camera Deputaţilor pe 13 iunie“.

Să aibă această postare publică un mesaj subliminal? Legea contabilităţii… Bani… Socoteli… Deconturi… Luminiţa Jivan, preşedinta Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din Caraş-Severin, este totuşi o apropiată a premierului Viorica Dăncilă, care a sărit ieri în apărarea lui Dragnea, prin condamnarea deciziei instanţei supreme. 

În altă ordine de idei, cu puţin timp înaintea şedinţei CEx PSD, de azi, de la ora 16, Digi 24 a anunţat că 11 organizaţii judeţene ale PSD nu şi-au exprimat încă, în mod public, susţinerea pentru Liviu Dragnea. Printre acestea se află şi organizaţia din Caraş-Severin, care însă nici nu s-a poziţionat în tabăra opozanţilor liderului PSD.